Logo kast-inrichting.nl Logo kast-inrichting.nl Logo kast-inrichting.nl Logo kast-inrichting.nl Logo kast-inrichting.nl Logo kast-inrichting.nl
/ Keuken / Apothekerskast (hoog)

Apothekerskast (hoog)

Apothekerskast-(hoog)

Apothekerskast (hoog model)

Een apothekerskast hoog model voor een smalle langwerpige kast die helemaal naar buiten kan worden getrokken. Hierdoor krijgt u toegang tot verschillende rekken die u op een overzichtelijke wijze van spullen kunt voorzien. Er zijn verschillende soorte apothekerskasten beschikbaar.
De Dispensa apothekerskast van Kesseböhmer, die aan het front wordt gemonteerd. Deze is verkrijgbaar in hoogtes van 900 - 2300 mm en geschikt voor kastbreedtes van 250 tot 600 mm.
De Tandem Solo van Kesseböhmer die achter de deur wordt gemonteerd, bij het openen van de deur komt de kast gedeeltelijk naar buiten. Dit systeem is beschikbaar met hoogtes 1300 - 1800 mm en geschikt voor kastbreedte 450 - 600 mm.
De Space Tower is een kast met Blum lades die onafhankelijk van elkaar geopend kunnen worden, dit systeem wordt vaker gebruikt bij bredere kasten. Wij hebben een selectie voor u gemaakt, maar deze lades worden op maat gemaakt, dus zoekt u een andere breedte of combinatie, neem gerust contact met ons op.Apothekerskasten in vele soorten en maten vindt u bij Kast-inrichting.nl